A kineziológia szerepe az egészség helyreállításában

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  A kineziológia szerepe az egészség helyreállításában

A kineziológia szerepe az egészség helyreállításában

2019.03.30 0 Comments

Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják. S természetesen a ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni tudjuk az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk.

A múltban átélt traumáink különféle okokból aktiválódhatnak. Ezek lehetnek élethelyzetek, életkorok, illatok, szagok, ízek, színek, és még sok egyéb tényező. Ezért szinte lehetetlen megjósolni, hogy kinél mikor bukkan fel valamilyen probléma, betegség. Ezeket a bajokat nem lehet megelőzni. Itt nincs prevenció.

Csak egy jól képzett kineziológus segíthet.

A kineziológia olyan alternatív, holisztikus jellegű, képesség-, készség- és személyiségfejlesztő módszer, amely az izomtesztelést, mint biofeedbacket (visszacsatolást) használja, és ezáltal helyreállítja a test energetikai egyensúlyát, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. Célja a kliens jelenbeli és múltbéli problémáinak, stresszeinek feloldása. A kineziológia speciális korrekciókat használ ezen problémák által létrehozott blokkok feloldására, ezért alkalmas a fóbiák és allergiák kezelésére is.

A kineziológiával kapcsolatban nehéz prevencióról beszélni, mert senki nem megy kineziológushoz, ha nincs semmi problémája, semmi baja. Így pedig nem lehet megelőzni semmit.

Photo by Victor Freitas from Pexels

A kineziológus elsődleges feladata, annak megállapítása, hogy az adott problémát lehet-e kezelni a kineziológia módszerével. Nem eshet abba a hibába, mint a nyugati orvoslás számos mai képviselője, hogy egy derékfájást a belgyógyász, a reumatológus és az ortopéd orvos is csak a saját nézőpontjából vizsgál meg és csak a saját módszerével akar kezelni. Pedig lehet, hogy mindhárom módszer együttes alkalmazása vezet csak gyógyuláshoz. Csak ennek tisztázása után lehet elkezdeni a kineziológiai kezeléseket.

A kineziológus nem csodadoktor, de kitűnően ért a lelki traumák és az általuk keletkezett energiablokkok oldásához, minek hatására helyreállhat az egészség.

Kérdéseivel, problémáival keressen meg bizalommal, biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük