Egyensúly kristályok

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  Egyensúly kristályok

Egyensúly kristályok

2019.03.02 0 Comments

Kunzit – Szeress élni és szeress mindenkit!

Kunzit
Kunzit, kép forrása: www.amazon.com

Isteni szeretettel tölti meg a szíved. Rendkívül spirituális kő, magas a rezgése. Életre kelti a szíved és megtanít mindent szeretetteljesen látni. Békét sugároz, nyugtat, miközben szembesít gondolataid káoszával. Rendezi gondolataidat és segít változtatni az előnyteleneken. Segít megbocsátani, tudatosságot hoz neked. Támogat, hogy érzelmeidet ki tudd fejezni, oldja az érzelmi blokkokat. Kivezet az érzelmi stresszből.
Fizikai szinten: erősíti a keringési rendszert, immunrendszert, szívizmot. Jótékony az epilepsziára, ízületi fájdalmakra.


Rózsakvarc – Éld meg a szerelmet!

Rózsakvarc
Rózsakvarc, kép forrása: www.automes.cl

Az önzetlen szeretet ásványa. A Szív-csakrát harmonizálja. Önzetlenségre, feltétel nélküli szeretetre tanít az által, hogy megnyitja a Szív-csakrát, megtanít szeretni önmagad. Javítja az emberekkel való kapcsolatod. A rózsakvarc szeretettel tölti meg a szíved és ezáltal könnyen megbocsájtasz, begyógyulnak szíved sebei. Nyitottá és gyengéddé tesz és szerencsét hoz a szerelemben. Szeretettel fogsz adni és szeretettel fogsz elfogadni! Támogat, hogy szeretetteljes párkapcsolatod legyen. A rózsakvarc erős méregtelenítő, tisztító hatással rendelkezik. Erősíti a szívet, a vérkeringés rendszerét és jótékonyan hat a vérnyomásra, a vesére.


Hegyikristály – Kapcsolódj az Isteni térrel!

Hegyikristály
Hegyikristály, kép forrása: www.fullcircle.sg

A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság kristálya. Erőt és harmóniát ad. A hegyikristály elsősorban a Korona-csakrára hat, de emellet minden csakrára erősítő, kiegyenlítő hatással van. Viselése megteremti a belső békét és harmóniát. Támogatja a tisztánlátást, segíti a tiszta kommunikációt, a tiszta gondolatokat és a tiszta cselekedeteket. A hegyikristály elsősorban az idegsejtjeidet regenerálja, melynek hatására energikussá, harmonikussá válsz. Oldja a feszültséget, a depressziót, a stresszt, amitől kiegyensúlyozott leszel. Kivezeti szervezetedből a negatív energiákat, a pozitívokat felszabadítja. A hegyikristály minden betegség gyógyítására alkalmazható. Megtisztítja a szervezeted, elmulasztja a görcsöket, a fájdalmat, enyhíti szervezetedben a gyulladást. Erősíti az immunrendszered, mellyel a szervezeted ellenállóbbá válik. Megkeresi a szervezetedben a probléma helyét és ott hat.


Dumortierit – Birtokold a türelmet!

Dumortierit
Dumortierit, kép forrása: www.amazon.com

Nyugalom köve. Segít könnyebben venni az életet, oldja a félelmeket, a depressziót, az idegességet és a stresszt. Fokozza az agy tevékenységét, javítja a megfigyelőképességedet. Az előnytelen viselkedésminták felszámolására késztet.
Fizikai szinten: enyhíti a fejfájást, a görcsöket, a hasmenést, a rosszullétet, a hányást, hatásos fertőzéseknél is. Mivel oldja a stresszt, így nyugtató hatása van az idegrendszeredre is. Harmonizálja a Torok-csakrát. Tudat és elmenyugtató. Segít, hogy változzon az életminőséged. Csendet teremt benned!


Vörös jáspis – A tűz elem kristálya!

Vörös jáspis
Vörös jáspis, kép forrása: www.amazon.co.uk

Lelki hatása: megnyugtatja az idegrendszeredet, a stabilitás érzésével tölt fel. Erősíti a biztonságérzeted, a magadba vetett hitedet. Oldja az aggodalmaidat, könnyebben hozod meg a döntéseidet. Segít neked, hogy kitartóbb légy, és erősíti a problémamegoldó képességedet.
Fizikai hatása: serkenti a vérkeringést, emésztést, az ivarszerveket. Jótékonyan hat a vesékre, csillapítja a lázat, segíti a betegségekből való felépülést.


Akvamarin – A levegő elem kristálya!

Akvamarin
Akvamarin, kép forrása: www.healingcrystals.com

Erősíti megérzésed. Segít megtalálni azt a szolgálatot, melyre lelki szinten vágysz. Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a Torok-csakrát, összehangolja a fizikai és a spirituális testet. Magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Bátorságot ad neked. Előítélet mentessé válsz általa és segít felismerni az előnytelen generációs mintáidat. Nyugtat és rendezi a gondolataidat. Megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Megnyugtatja és csillapítja az érzelmeket. Gyorsan feloldja az energiablokkokat, és elmossa a haragot, a bűntudatot, a gyűlöletet, a neheztelést és a félelmet. Enyhíti a gyászt és a szomorúságot, fokozza az érzékenységet.
Fizikai szinten: torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra hat. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Jótékonyan hat a szemre, vesére, epére, és az immunrendszerre. Csökkenti a vízvisszatartást és felfúvódást. Enyhíti a pánikrohamokat és a fóbiákat. Segít a szénanátha és az allergiás reakciók csillapításában.


Kalcedon – A víz elem kristálya!

Kalcedon
Kalcedon, kép forrása: www.thegemtree.com

A tiszta kommunikációban segít. A szónokok kövének is szokták nevezni. Könnyed kifejezésre tanít és őszinteségre. Megértést ad neked. A szavak mesterévé válsz általa. Higgadtsággal és nyugalommal tölt meg. A lelki traumák feldolgozásában is segít. Fokozza önbizalmad.
Fizikai szinten: jótékony hatással bír a légzőszervi megbetegedéseknél (torokfájás, torokgyulladás, hörghurut, mandulagyulladás…), dadogásnál, beszédzavarnál. Erősíti hangszálaid. Jó hatása van a szemekre. A frontérzékenységet csillapítja. Segíti a szervezet méregkiválasztását, megakadályozza a salakanyagok lerakódását az erekben. Csökkenti a dohányzás okozta káros hatásokat is.


Füstkvarc – A föld elem kristálya!

Füstkvarc
Füstkvarc, kép forrása: www.amazon.com

Azokat a mélyen rejtőzködő blokkokat és hozott mintákat oldja fel, amelyek tudattalanul is befolyásolják, és rossz irányba terelik a mindennapi cselekvéseidet, szokásaidat. Legyen erőd ezekkel szembenézni, megérteni azokat és legyen bátorságod, kitartásod ahhoz, hogy egy új lehetőség kezdetén állva elindulj azon az úton, ami fényességgel pompázik, s ne csak a „füstbe ment terveken” elmélkedj.
Fizikai szinten: jótékony a has csípő és a láb betegségeinél, fejfájásnál, ivarszervekre, idegszövetre, izomszövetre, szívre. Erős görcsoldó. Szabályozza a test folyadékáramlását. Hormontermelést serkenti, és erősíti a koncentrációt. Ízületek gyógyítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük