Ezüstkolloid (ECOS)

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  Ezüstkolloid (ECOS)

Ezüstkolloid (ECOS)

2019.03.13 0 Comments

Az univerzális antibiotikum

A megfelelő mennyiségű ezüstkolloid a szervezetünkben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel kölcsönhatva aktiválja az immunrendszert, valamint elpusztítja mindazokat a mikroorganizmusokat, amelyek közvetlenül érintkeznek vele. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid megfelelő mennyiségben jelen van a szervezetben. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyítására is, illetve a gyógyulás elősegítésére. Ez a termék milliomod résznyi, nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmazó homogén oldat, amelyben az ezüst nagy tisztaságú vízben van eloszlatva. Nem tartalmaz stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg vagy külsőleg egyaránt alkalmazható.

A legerősebb, legbiztonságosabb antibiotikum, széles körben alkalmazható. Az itt közölt információk régi és mai gyógyszertani és egyéb feljegyzéseken, orvosi kutatásokon alapulnak. Minden gyártó, forgalmazó és fogyasztó véleménye egyöntetűen megegyezik abban, hogy az ezüst kolloid a leghatékonyabb természetes alapú bacilusvadász. 1938 előtt az ezüst kolloidot az antibiotikumos kezelések egyik alappillérének tartották. Még mindig a leguniverzálisabb antibiotikus hatású szerként ismerik el, mely nem mérgező 3-5 milliomod résznyi mikrokoncentrációban. Hatékonynak bizonyult 650 féle különböző fertőző betegség ellen, összehasonlítva: a hagyományos antibiotikumok 6-7 féle fertőzés ellen hatékonyak csupán. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt. A kolloid részecskék fokozatosan terjednek szét a vérben, és hosszantartó gyógyító hatásuk van. Az ECOS egy olyan elektro-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, mely során szubmikroszkopikus (1,26 Angstram 0,00001 mikron nagyságú) ezüstrészecskéket 99,99-es tiszta ezüstből vízben oldanak.

Cseppentős üveg
Kép forrása: www.nccih.nih.gov

Hogyan hat?

Az ECOS hatástalanítja azt az enzimet, amit az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok használnak anyagcseréjük során. Az antibiotikumoktól eltérően nincs ismeretünk rezisztens törzs kialakulásáról. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüst kolloid megfelelő koncentrációban van jelen. A tesztek azt igazolják, hogy az ezüstnek a vékonybélben történő nagyarányú felszívódása miatt a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat nem károsítja. Az ezüst segíti a magzat fejlődését, növekedését, egészségesebbé teszi, megkönnyíti a szülést és a lábadozást.

Mikor használjuk?

Néhány betegség kezelésében az ECOS használata hatásosnak bizonyult: pattanás, allergiák, krónikus kimerültség, megfázás, influenza, kötőhártya-gyulladás, agyhártya-gyulladás, vírusos, vagy gombás eredetű parazita fertőzések, tüdőgyulladás, reuma, szem-, fül-, torokgyulladás, ízületi gyulladás, vérben lévő élősködők, égések (az ECOS-szal való kezelés egyike azon kevés gyógymódnak, amelyekkel súlyos égési sérülteket életben lehet tartani), a rák egyes fajtái, Candida fertőzés, cukorbaj, Gonorrhea, szénanátha, herpesz, leukémia, bőrfarkas, nyirokérgyulladás, lime-kór, malária, bőrrák, szilfisz toxemia, lábfagyás, szemölcsök, fekélyek. Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.

Kertben:

Hasznosnak bizonyulhat az ECOS a kertben is, mivel a bakteriális, gombás és vírusos betegségeket is lehet kezelni vele. Permetezzük levélre, talajra.

Nyaraláskor:

A legfontosabb elsősegély nyújtó szer horzsolásra, vérző sebre, ételmérgezésre (salmonella).

Háziállatok:

Az ECOS-t állatgyógyászatban is használják pl. égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására.

Szájban:

Semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet, fogfájást. Gargalizáló, szájöblítő.

Konyhában:

Használd konzerváláskor, tartósításkor, befőzéskor. Fújja be pl. lekváros üvegek zárókupakjának belsejét. Add gyümölcslevekhez. Fújd be hűtőszekrényedet, mélyhűtődet. Öblítsd ezzel a gyümölcsöt, zöldséget tárolás, felhasználás előtt. Keverj egy keveset vágott virágok vizébe.

Mosásnál:

Mosogatóvízhez, takarító és felmosó oldathoz. Használd rendszeresen mosásnál az utolsó öblítővízben, pelenkamosásnál, gyermekruha mosásnál is. A nedves ruhák, mosdókesztyűk nem savanyodnak vagy penészednek. (Használj 1 evőkanálnyit ½ liter vízhez.) Fürdőkádat, úszómedencét, szökőkutat, párologtatókat, mosogatógépeket, lábtörlőket, tusolókat, kutat, edényeket, borotvát, WC-ülőkét lehet a segítségével fertőtleníti.

Mit nem csinál?

Nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Nem ingerli a gyomrot. Nem csípi a szemet. Az elmúlt 100 év orvosi szakirodalma nem említ az ECOS szájon át való, vagy intravénás használatából eredő mellékhatásokat. 10-szeres töménységben sincs toxikus hatása.

Használata

Fogyasszunk napi 2×1 teáskanálnyit tisztán vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából. Fontos, hogy lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

Figyelem: Ha sötét üvegben, hűvös, sötét helyen tartjuk, akkor min. 2 évig eláll!

Az ezüstkolloid használata nem helyettesíti az orvosi ellátást! Bármilyen betegségre figyelmeztető tünet esetén fordulj orvoshoz, az ezüstkolloidot minden esetben kiegészítő kezelésként, illetve megelőzésként használd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük