Kabbala szerinti tanulófeladatok születési dátum alapján II/III.

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  Kabbala szerinti tanulófeladatok születési dátum alapján II/III.

Kabbala szerinti tanulófeladatok születési dátum alapján II/III.

2019.01.26 0 Comments

A kabbala szó a héber lekabel-ből származik, ami “kapni”-t vagy “amit kapunk”-ot jelent. Abból a tudásból építkezik, amit Mózes az Istennel való találkozásakor kapott a Sínai-hegyen. A nyugati mágia nagyon sok ismeretet vett át ebből a tudásból.

A kabbala számmisztika tanítása szerint a születési dátumból az első két számmal nem kell foglalkozni. Ha a hónap, vagy a nap 0-val kezdődik, akkor azt sem kell figyelembe venni (a számjegyvégi 0 számít, vagyis 10, 20, 30, stb. esetén számít a 0 is). Ha két szám azonos, akkor duplán számít, vagyis sokkal nagyobb súlya van a leírtaknak.

A számjegyeket ennél az elemzésnél nem kell összeadni, minden számot külön nézünk

Például:
1966.03.30. -> az első két számjegyet nem vesszük figyelembe, és a hónapnál a 0 sem számít, vagyis a vizsgált számok: 66330 -> így egy dupla 6-os, egy dupla 3-as, és egy 0 lett
1992.03.23. -> vizsgált számok: 92323 -> sorba rendezve: 22339 -> dupla 2-es, dupla 3-as, és egy 9-es

Számok jelentése:

Az 1-es és 6-os, valamint a 2-es és 5-ös számok jelentéséről itt olvashat.

3
Kulcsszava: pozitív hozzáállás.
6-os és 7-es csakra tartozik hozzá.
Fizikai tünetei a fogra, a fejre és azon található érzékszervekre vonatkozik, de lehet magas vérnyomás is. Lelki tünetei a belső feszültség és a nyomásérzés.
Állandó zűrzavar lehet a fejben, mert folyton agyal. De ezeket elfolytja, passzív és ezáltal zűrzavar van a fejében és az életében. Szüksége van optimizmusra, a pozitív fókuszra, a gondolat nyugalmára.
Erősítése: Hála érzésének gyakorlata.

4
Kulcsszava: bizalom, önbizalom.
5-ös csakra tartozik hozzá.
Fizikai tünetei a torokra, pajzsmirigyre vonatkoznak. Lelki tünetei a gombócérzés a torokban, a szorongás, fóbia valamitől (pl.: pók, sötétség).
A magabiztosság úgy fejlődik, hogy bízik önmagában, a döntéseiben, ítéleteiben, cselekedeteiben. Ha ezt nem tartja be, akkor az önbecsülése csorbul. Mert ha valamit megfogadott és azt nem tartja be, akkor hiteltelen lesz önmaga és mások szerint is. Pont ezért ide tartozik az önkifejezés is.
Erősítése: Szembenézni a félelmekkel, ezáltal legyőzni a szorongást.

7 és 0
Kulcsszava: változás.
Az összes csakra tartozik hozzá.
Fizikai tünetei a láb, az izmok és ízületek megbetegedései. Lelki tünetei a magány, a félelem, a tehetetlenség és a bánat.
Ha nem a megszokott dolog történik, akkor már gond van. Tudja, hogy nem jó, de nem tud változtatni, mert nem tud a dolgokhoz alkalmazkodni a hiedelmek miatt. Kell egy megalázás, vagy valamilyen erős negatív hatás, hogy a helyes útra rá tudjon lépni, ha már nagyon itt az ideje. Mivel ha nincs biztos pont az életében, akkor káosz van az életében. Ha akadály van az életében és ezt nem oldja meg, akkor jön a baleset (pl.: csonttörés), lábfájás, zsibbadás.
Erősítése: Leírni, mi az, ami nem jó az életében, és egyesével, apró lépésenként megváltoztatni.

A 8-as és a 9-es számok jelentését itt olvashatja el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük