Napi üzenet

A napi üzenetek olyan megerősítéseket tartalmaznak, melyek képesek átalakítani az elménk negatív – diszharmonikus belső párbeszédét.

A megerősítésekre akkor van szükségünk, amikor életünkben szeretnénk megszüntetni a nem kívánatos történéseket, tulajdonságokat, testi, lelki vagy érzelmi fájdalmakat, amikor a tudatalattival kell dolgoznunk.

Ekkor olyan megerősítésekre van szükségünk, amelyek ismétlése jobb gondolatokat, érzéseket okoz, ezáltal elménkben és a testünkben megváltozik az érzelmi és hormonális energiaáramlás. Ez pozitív történéseket kezd el vonzani az életünkbe, és napról-napra erősebbek, tudatosabbak leszünk.

Használatával Harmóniát, Bőséget, Egészséget teremthetünk életünkben.

A tudatalatti meggyőződéseinket (ősi minták, genetika, neveltetés, lelki programok) okozzák és csakis Tudatos Választással, önmagunkon való munkával lehet megváltoztatni.

A napi pozitív gondolatok egyszerű, gyors, hatékony módja lehet, hogy tegyünk valamit az életünk megváltoztatásáért és segítse elménket arra fókuszálni, amit a tudatos elménkkel szeretnénk.

Kizárólag Új, Tudatos, Pozitív választással alakíthatjuk a jövőnket olyanná, ahogyan szeretnénk Élni.

Az elmúlt hét üzenetei:

2017. december 16.
Álmaim otthonában élek harmóniában azzal, akivel szeretek élni.
2017. december 15.
Én szeretettel megbocsátok és felmentelek a múlt alól.
2017. december 14.
Engedélyt adok, hogy szeressek és szeretve legyek.
2017. december 13.
Tudok változni, mert ezt akarom. A változás gyönyörködtet és gyengéd.
2017. december 12.
Elfogadom, hogy születési jogom a tudás, jólét, egészség, és ezt választom. Valóra váltom álmaim, amiért az életet választottam.
2017. december 11.
A lehetõségeim határtalanok. Mindig tudom, mikor kell cselekednem.
2017. december 10.
Mindenbõl a legjobbat kapom, mindig van választásom, és tudom, hogy ez születési jogom.
2017. december 09.
Minden nap egyre fiatalabb, erõsebb, vonzóbb vagyok. Én vagyok az örök fiatalság és életerõ, és mindenre képes vagyok. Egy Istennõ bármit képes megtenni.