SVT

A Spirituális Válasz Terápia megvizsgálja az előző életek energiáit, a tudatalatti blokkokat, és a negatív lélekprogramozást. Ebből a vizsgálatból a Felső Én hozzáférhet az Akasha Krónikához, és kitisztít minden diszharmonikus energiát, vagy programot a lélek feljegyzéseiből, a múltban, a jelenben, és a jövőben.

A Spirituális Válasz Terápia segítségével az izomválaszainkat használjuk, hogy az elmét, és a negatív programozást megkerülve kapcsolatba kerüljünk belső vezettetésünkkel. Egy ingát használunk a mozgások jelzőjeként, és nagyítójaként, ahogy kommunikálunk a Felső Énnel egy különleges táblázatrendszert használva.

A régi programok pozitív energiákkal kerülnek felcserélésre a nagyobb belső béke megteremtéséért. A munka, és a módszer emberek ezreinek segített már, hogy akadálytalanabb, örömtelibb életet élhessenek.

MI AZ SVT?

A belső, vagy tudatalatti elme olyan, mint egy számítógép, amely eltárolja, és futtatja a negatív élet programokat, amelyek megzavarhatják az embert abban, hogy a legmagasabb lehetőségeit elérve élhesse életét. Ezek a programok felbukkanhatnak egészségi problémaként, függőségként, rokonsági és kapcsolati konfliktusként, vagy számtalan más akadályként. A Spirituális Válasz Terápia közvetlenül a tudatalatti elmével dolgozik, hogy megtalálja, és eltávolítsa ezeket a negatív programokat, felszabadítva a klienst az egészség, bőség, és boldogság blokkjaitól.

Hogyan működik az SVT?

Az SVT a problémák okának (programok) az azonosítása, és kitisztítása által működik. A programok azonosításához az SVT az információt közvetlenül a tudatalatti elmétől nyeri a program gyökeréről, és hogy mikor, és miért alakult ki. Amikor a program azonosításra került, mind a program, mind a tünetek (a program kifejeződése és hatása) eltávolításra kerülhetnek. Mivel nagyon sok program a születéskor, az anyaméhben, vagy a jelenlegi élet előtt alakult ki, az SVT olyan értékes bepillantást nyújt a problémákról, amelyet nem lehetne felderíteni a jelen élet eseményei alapján. Amikor a romboló programok be lettek azonosítva, és ki lettek tisztítva, az SVT segít abban, hogy "újraprogramozzuk" az elmét pozitív eszmékkel, gondolatokkal, és mintákkal.

Személyes tanácsadás

Egy személyes tisztítás során megvizsgáljuk, és kitisztítjuk a diszharmonikus energiát az előző, jelen, és eljövendő életekből. Ha az élete egy problémás területe tudatalatti programok miatt alakult ki, ezeket is ki lehet vizsgálni, tisztítani, és kicserélni pozitív programokkal.

Mélyebb, nehezebben oldódó témáknál több alkalomra is szükség lehet, ugyanakkor egy kezelés hatására több probléma is megoldódhat.

Vissza