Mi a fontos az Ön számára?

Az, hogy mások milyennek látják? Vagy az, hogy Ön milyennek látja saját magát?

Elgondolkozott már azon, hogy milyen is valójában, hogy kicsoda, és honnan jött?

Az 1 napos workshop-on megismerkedhet a csakrák, az aura, az elemek és a meridiánok működésével, összefüggésével. A meditációk segítségével harmonikussá, teljessé teheti életét, felismerve a gátló blokkokat, akadályokat. A workshop részeként gyakorlati útmutatást kap arra, hogy az aurát Ön is hogyan, milyen módon tudja meglátni.Mert bizony az auralátás tanulható képesség.

Először elmondjuk Önnek az elméleti alapokat röviden, tömören, mellőzve a sokszor érthetetlen szakkifejezéseket. Ezután gyakorlati feladatokkal ráállítjuk az agyát az aura meglátására. Teljesen természetes, ha az auralátás nem azonnal következik be, kevés embernél jelentkezik ott rögtön. Azonban lelkiismeretes gyakorlással mindenki képes látni az aurát. De erről, és minden egyébről is részletesen beszélgetünk majd a workshop-on.

A nap folyamán választ kap a kérdésre is: hogyan vonzhat magához mindent, bármit, amit csak akar.


Aura- és csakrafotó egy részlete
Aura- és csakrafotó egy részlete, melyen látszódnak az aura színei és a csakrák

A nap zárásaként lehetősége van megtekinteni és megérteni a valós idejű aura- és csakraképét, az auraleképező szoftver által készített grafikonjait, az esetleges földsugárzások meglétét. Ezen kívül választ kaphat az Ön előtt álló sorskérdésekre is, hiszen az aurában minden benne van, a múlt, a jelen és a jövőre vonatkozó lehetőségek is. Tibor, az auralátónk ezen kívül rengeteg információt el tud mondani Önnek saját magával kapcsolatban. Olyanokat is hallhat, amikre eddig nem is gondolt. De eddig még minden igaznak bizonyult.

Készüljön fel, egy találkozás az igazi önmagával meglepő és talán kissé rémisztő lehet.

De nem hagyjuk magára a kérdéseivel és kétségeivel, erős támaszként ott leszünk maga mellett nem csak a workshop ideje alatt, de a későbbiekben is bármikor, amikor szüksége lesz ránk.

Figyelem!

Ajánlott kényelmes ruhában és kipihenten érkezni, mert nagyon tartalmas nap lesz. Kb. 6 óra időtartamú a workshop.

Helyszín: Üllő vagy Budapest

A workshop ára: 27.000 Ft, mely tartalmazza a gyakorlatok részletes leírását és ábráit, az aura- és csakrafotóját, nap közbeni finom falatokat, valamint a frissítő tiszta vizet és gyümölcsleveket vagy teákat is.

A workshop-ot minimum 4 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani!

Érdeklődni telefonon (+36 30 982 6942) vagy e-mail-ben (info@lelekstudio.hu) lehet.