A csakrák harmóniája

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  A csakrák harmóniája

A csakrák harmóniája

2019.02.13 0 Comments

A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent. Auránk hét fő örvénylő körből álló energiarendszerrel van összefüggésben, melyek biztosítják szervezetünk energiaáramlását. Csakráink a gerincoszlop mentén, a fő meridiánon, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású mirigyekhez kapcsolódnak, ezért harmonikus működésük hozzájárul, hogy egészséges és teljes életet élhessünk.

Buddha szobor - csakrák

A csakrák biztosítják a hozzájuk kapcsolódó szervek, szervterületek energiaellátását. Ha az energiaellátásban valamilyen probléma (energiablokk, stressz) keletkezik, akkor a betegségekre való hajlamaink felszínre törhetnek és megbetegszünk.

A betegségeket nem a diszharmonikus csakraműködés okozza. De az egészséges testben harmonikusan működnek a csakrák. Ezért fontos ennek a harmóniának a mielőbbi megteremtése.

Csakrák
Kép forrása: www.celebrationofbirth.com

Csakrákat több féle módszerrel lehet harmonizálni. Az egyik ilyen módszer a kineziológia, ezért az ilyen esetekben is segítségünkre lehet a kineziológus. A terapeuta segít felderíteni azokat az elfojtott érzelmeket, indulatokat, amik nem engedik a harmonikus energiaáramlást. A kineziológia módszerével helyre lehet állítani a csakrák energetikai működését. Oldjuk az energiablokkokat és a stressz által okozott blokkokat. Csakráink harmonikusan fognak működni, ezután a betegségekre való hajlamok, csak hajlam szinten lesznek jelen a szervezetünkben. Helyre áll a harmónia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük