Mi az aurafotó és mire jó?

Lélekstúdió Természetgyógyászat  > Egyéb >  Mi az aurafotó és mire jó?

Mi az aurafotó és mire jó?

2019.03.06 0 Comments

Talán a legkevésbé ismert az embert körülvevő energiaburok, az aura leképezése. Az aura minden dolgot körülvesz. Élőt, élettelent egyaránt.

Az ember aurája tojásdad formájú és kb. 1,5-3 m a kiterjedése. Mindenki más és más színösszetételű auraréteggel rendelkezik. Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését, és fogékonnyá tesznek a betegségekre. A színek attól függően változhatnak, hogy mi megy végbe az életünkben és a szervezetünkben. Alapvető feladata, hogy védje az emberi testet, illetve energiatartalékként is szolgál. Az aurában látható nyomot hagynak a káros földsugárzások és az elektroszmog is.

Az aura területekre osztható, mindegyik résznek funkcionális szerepe van az életünkre. Van olyan része, mely szerepet játszik az egyén vitalitás szintjének a meghatározásában. Van olyan területe, amely az érzelmekért és személyiségünk jegyeiért felelős. Ez a rész tükrözi örömünket, problémáinkat, szeretetünket. Van olyan része is a fényruhának, mely a megoldatlan érzelmi dolgokat, blokkokat tárolja. Ennek a résznek a terheltsége kihat mentalitásunkra, érzékelhetően áthatja a mindennapokban fellépésünket, bizalmunkat a változások iránt, illetve meghatározza az érzelmi rugalmasságunkat. Az így felhalmozódott negatív energiák idővel a testterületek megbetegedéséhez vezethetnek. Így ugyanazon emberről más látható az aurafotón, ha egészséges, mint akkor, ha beteg.

Ugyanezen, általunk is használt auraleképező berendezés segítségével képet kaphatunk a csakrákról, melyek energiaközpontok a testünket behálózó energiavonalak (meridiánok) mentén. A hét fő csakra a törzs és a fej meghatározott pontjain találhatóak, a test középvonalában, forgó energiatölcséreket képezve. Mivel mindegyik csakra kapcsolatban van a többi csakrával, a szervekkel, az aurával, ez a kapcsolat alkotja a „működő egészet”. Vagyis bármelyik alulműködése, túlműködése, az elszenvedett energiahiány vagy -többlet felboríthatja a szervezetünk energiaegyensúlyát, azaz betegségeket okozhat. Az aurában láthatóak a betegségekre való hajlamok még az előtt, hogy fizikai elváltozásokat idézne elő.

Tehát, ha jó formában van az auránk, elegánsan elkerülhetjük a napi negatív ingerek nem kívánt hatásait. Az aura és a csakrák karbantartásával kiemelkedő teljesítményt érhetünk el az élet minden területén. Hiszen az ember nem csak a szépségével képes felhívni magára mások figyelmét, hanem a kisugárzásával is.

Az általunk készített aura leképezésből és szakértői elemzésből a következő információkat kaphatja meg a teljesség igénye nélkül:

  • aura mérete és színe
  • csakrák energia töltöttsége
  • érzelmi állapot
  • fizikai és szellemi stressztűrő képesség
  • szervterületek energiaszintje
  • betegségekre való hajlamok
  • káros földsugárzások helye
  • általános állapot felmérés
  • személyiség elemzés

Ezeknek az információknak birtokában egészségesebb és boldogabb életet élhet. Kedvezőbben alakíthatja az életét.

Szeretne megtudni magáról nagyon sok mindent? Készíttessen aurafotót velünk, hiszen nálunk Tibor, Magyarország kevés auralátóinak egyike elemzi az auráját, így még több információt elmond Önnek, mint amit másoktól megtudhat. Jelentkezzen be még ma, hogy élete minél előbb harmóniába kerülhessen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük